Søk

Meny

Du er her:

Statsbygg og Oslo kommune

Samspill med dialog

Foto: Landa Oslo kommune
Statsbygg og Oslo kommune har vært partnere i programmet siden 2010 og har gjennomført flere anskaffelsesprosesser med positive resultater. Nå er samspillet i gang og det inviteres til dialog.
27.11.2015

På Østlandet er det ikke bare innenfor sykehussektoren store byggeprosjekter er på gang. I Oslo skal Statsbygg reise nytt Nasjonalmuseum og kommunen selv både nytt Deichmanske bibliotek og nytt Munch–museum.

- Sammen inviterer vi til dialogkonferanse 10. desember. Temaet er energieffektivisering i kulturbygg. Det dreier seg om intelligent styring av nettverk, AV og multimedia, eID og navigasjon. Litt overordnet kan vi kalle dette for «grønn IKT» fordi kulturbyggene ønsker seg en grønn profil. Det er teknisk avanserte bygg med energikrevende installasjoner. Før de lager konkrete, innovative anskaffelser, vil de høre hva markedet har å by på, forteller Gørill Horrigmoe, prosjektleder i Nasjonalt program for leverandørutvikling

Både de to store sykehusprosjektene og de nevnte kulturbyggene vil i tur og orden kunngjøre oppdrag for et bredt spekter av bransjer. Mulighetene er til stede til å påvirke utforming av konkurransegrunnlag i pakt med hva markedet kan tilby. Nasjonalt program for leverandørutvikling bidrar som fasilitator i disse prosessene og slik at det raskest mulig fører til konkrete oppdrag for bedriftene.

POSTADRESSE
NHO
Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

BESØKSADRESSE
Essendrops gate 3
Majorstuen
Se kart